Onze way of work

Zoals onze naam doet vermoeden, leggen wij ons volledig toe op de zorgsector. Ben jij verantwoordelijk voor de aanwerving van nieuwe zorgprofessionals? Of ben jij een zorgprofessional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zorgen voor perfecte matches tussen beiden.
 
Buro Medical is het nieuw opgerichte zusterbedrijf van buro Nexus. Sinds 2016 verbindt buro Nexus Nederlandse zorgtoppers aan geschikte opdrachten. Mét succes, want ondertussen heeft de medische tak van buro Nexus 5 kantoren, een 50-tal medewerkers en heel wat tevreden zorgprofessionals verspreid over heel Nederland. Om in België dezelfde positieve impact op de arbeidsmarkt te hebben, werd buro Medical geboren.
 
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als zorg- of verpleegkundige? Wij bieden je een brede waaier van mogelijkheden aan. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Contact

Over
buro Medical

Projectverpleeg-
kundigen

Ik wil meer info

Als projectverpleegkundige kom je vast in dienst bij buro Medical. Vervolgens zorgen wij voor projecten die aansluiten bij jouw specialisaties, wensen en ervaring. Dit kan zowel in ziekenhuizen, in woonzorgcentra als in de thuiszorg zijn. Onze projecten hebben telkens een looptijd van minstens 3 maanden tot maximaal een jaar. Zo heb je voldoende tijd om je goed in te werken, zonder ergens vast te roesten. Wanneer een project afloopt, gaan wij meteen op zoek naar je volgende uitdaging. In een recordtijd doe je dus heel wat ervaring op!

Op zoek naar tijdelijke opdrachten als uitzendkracht? Wij vergemakkelijken deze zoektocht aanzienlijk. Als uitzendbureau zorgen wij voor de meest interessante opdrachten in jouw eigen regio. De onderhandelingen kan je dus met een gerust hart aan ons overlaten. Zo kan jij zonder zorgen aan het werk, of dat nu in een ziekenhuis, woonzorgcentrum of in de thuiszorg is.

Uitzendkrachten

Ik wil meer info

Freelancers

Ik wil meer info

Aan de slag als freelance verpleeg- of zorgkundige? Buro Medical biedt jou hierbij een ondersteunend kader. In een kennismakingsgesprek bespreken we naar welke opdrachten jij uitkijkt. Vervolgens gaan we op zoek naar opdrachten die perfect in jouw schema passen, of je nu zelfstandige in hoofd- of in bijberoep bent. Deze freelance opdrachten kunnen zowel in ziekenhuizen, woonzorgcentra als in de thuiszorg zijn.

De buro Medical
way of work

Aan de slag
via buro Medical

Bij ons geen lange wachttijden of ingewikkelde sollicitatieprocedures. Wij staan voor snelle en persoonlijke communicatie en weten van aanpakken. Bij een tas koffie (of thee) bespreken we jouw sterktes, wensen en ambities.
 
Ons doel is om jou werkvreugde te schenken. Én waardering, want dat ontbreekt nog wel eens in de zorgsector. Bij buro Medical krijg je een eigen contactpersoon die altijd voor je klaar staat. Wanneer er zich problemen voordoen of je hebt een vraag, weet je dus steeds bij wie je terecht kan.
 
Zin in je nieuwe way of work? Dan zien we je graag op kantoor voor een kennismakingsgesprek!

Bekijk hier de mogelijkheden!

Vandaag

op gesprek...

Morgen een nieuwe uitdaging. Zo snel kan het gaan bij buro Medical.
Wanneer kom jij langs?

Ik ga akkoord met het privacy statement