Gillian Vermeersch

Het was een leuke uitdaging om buro Medical ‘from scratch’ mee op te bouwen!

Hoe ben je begonnen bij buro Medical?

"In 2018 ben ik gestart bij buro Nexus en heb daar twee jaar voor construction gewerkt. Vorig jaar, in volle coronatijden, werd buro Medical opgestart en heb ik met twee handen de uitdaging aangenomen om daaraan mee te helpen. Ik vond de zorg altijd al een leuke sector. Het was dus leuk om te horen dat ze dit in België ook wilden gaan opzetten. Het was uitdagend en leuk om buro Medical ‘from scratch’ mee op te bouwen naar het moois wat we nu hebben. We hebben al successen gehad, dus dat is zeer aangenaam. Ik ben begonnen als Talent Master en voordat ik de overstap naar buro Medical maakte ben ik twee maanden Business Partner geweest. Toen ik bij buro Medical startte vervulde ik een soort duo-functie, Talent Master gecombineerd met Business Partner. Ik heb vervolgens besloten om me volledig te richten op de functie van Talent Master."

Kun je iets vertellen over je functie en waar jij jouw voldoening uithaalt?

"Als Talent Master ben ik verantwoordelijk voor de aanwerving van nieuwe zorgprofessionals en ze te binden aan buro Medical. Dat vind ik echt het leukste aan de functie. De 'bonding' die je hebt met de consultants is professioneel, maar wel op een informele manier. Ik sta dicht bij mijn zorgprofessionals en ze kunnen alles aan me vragen. We praten wel eens over andere zaken dan werk en ook dan ben ik een luisterend oor. Ik vind het belangrijk dat er een klik is en haal daar mijn voldoening uit."

Wat is het leukste dat je tot nu toe hebt meegemaakt bij buro Medical?

"Het leukste vind ik om te zien dat de organisatie echt gegroeid is, zowel in interne als in externe medewerkers. Vorig jaar in de zomer zijn we begonnen met de opstart van buro Medical en ik ben blij dat ik dit mee heb mogen maken. Nu we ook een kantoor in Brussel en Antwerpen hebben is de groei echt te zien. Daarnaast was het eerste project dat we hebben binnengehaald natuurlijk een overwinning en een leuk aandenken."

Waarom denk je dat consultants voor buro Medical kiezen?

"Vorige week had ik contact met een kandidaat die nog andere mogelijkheden had lopen. Hij koos uiteindelijk voor buro Medical en sprak uit dat hij voor ons had gekozen omdat de eerste indruk goed was. De klik was er aan tafel en we straalden professionaliteit uit. Dit zijn natuurlijk hele leuke complimenten. We komen professioneel over, maar er is toch een goede klik. Dit ligt ook in lijn met het persoonlijk contact dat we belangrijk vinden. Daarnaast bieden we al onze medewerkers een goede opvolging aan en we merken dat dit een van de redenen is waarom consultants voor ons kiezen."

Hoe zie jij jouw toekomst bij buro Medical voor je?

"Ik ga mij, door de uitbreiding van buro Medical, voornamelijk richten op kantoor Gent. Specifiek Oost- en West-Vlaanderen. In de toekomst zou ik graag weer de stap naar Business Partner willen maken. Ik ken de kandidaten goed, weet hoe de zorgsector in elkaar zit en heb daarin nu veel ervaring. Het is tijd om het contact met de zorginstellingen op te gaan zoeken."

Waar word jij nou echt vrolijk van?

"Ik word van veel dingen gelukkig. Zo kan ik bijvoorbeeld echt genieten van mijn zaterdagavond door met vrienden naar het voetbalstadion te gaan en daarna een drankje te drinken. Op zondag in de voormiddag doe ik graag een fietstochtje, op de mountainbike of de fiets. Zolang ik mij kan amuseren, ben ik gelukkig!"

Vandaag

op gesprek...

Morgen een nieuwe uitdaging. Zo snel kan het gaan bij buro Medical.
Wanneer kom jij langs?