Professionals

Jij wilt waardering. Gezien worden. Een leuke plek waar je met plezier aan de slag kan en nieuwe ervaring kan opdoen. Wij gaan vol enthousiasme op zoek voor jou. Of je nu aan de slag wilt als projectverpleegkundige, uitzendkracht of freelancer.

Dit wil ik

Zonder zorgen
aan het werk

Projectverpleeg-
kundigen

Ik wil meer info

Als projectverpleegkundige kom je vast in dienst bij buro Medical. Vervolgens zorgen wij voor projecten die aansluiten bij jouw specialisaties, wensen en ervaring. Dit kan zowel in ziekenhuizen, in woonzorgcentra als in de thuiszorg zijn. Onze projecten hebben telkens een looptijd van minstens 3 maanden tot maximaal een jaar. Zo heb je voldoende tijd om je goed in te werken, zonder ergens vast te roesten. Wanneer een project afloopt, gaan wij meteen op zoek naar je volgende uitdaging. In een recordtijd doe je dus heel wat ervaring op!

Op zoek naar tijdelijke opdrachten als uitzendkracht? Wij vergemakkelijken deze zoektocht aanzienlijk. Als uitzendbureau zorgen wij voor de meest interessante opdrachten in jouw eigen regio. De onderhandelingen kan je dus met een gerust hart aan ons overlaten. Zo kan jij zonder zorgen aan het werk, of dat nu in een ziekenhuis, woonzorgcentrum of in de thuiszorg is.

Uitzendkrachten

Ik wil meer info

Freelancers

Ik wil meer info

Aan de slag als freelance verpleeg- of zorgkundige? Buro Medical biedt jou hierbij een ondersteunend kader. In een kennismakingsgesprek bespreken we naar welke opdrachten jij uitkijkt. Vervolgens gaan we op zoek naar opdrachten die perfect in jouw schema passen, of je nu zelfstandige in hoofd- of in bijberoep bent. Deze freelance opdrachten kunnen zowel in ziekenhuizen, woonzorgcentra als in de thuiszorg zijn.

De buro Medical
Way of Work

Een contract
op maat

Direct contact, vlotte communicatie. Zo werken wij en zo is het ook aangenaam voor jou. We brengen je sterktes en ambities in kaart en gaan hiermee aan de slag. Start je net of heb je al enkele kilometers op de teller? Voor iedereen vinden wij werk op maat!

Je weet ons te vinden

Vandaag

op gesprek...

Morgen een nieuwe uitdaging. Zo snel kan het gaan bij buro Medical.
Wanneer kom jij langs?

Ik ga akkoord met het privacy statement